Highlight B-Qa

We zoeken nieuwe collega's in West en midden Nederland!!!

Highlights

Informatie:

contact:

 

B-Qa BV
Kromme Riet 18
9746 PV Groningen
050-5793224 (kantoor)
06-10916161 (sales)

Werken Bij B-Qa? > Het B-Qa DNA

Het B-Qa DNA

DNAOnze medewerkers bepalen het succes van onze organisatie. Daarom staat bij ons de medewerker centraal. Naast uitgebreide, flexibele arbeidsvoorwaarden onderscheidt B-Qa zich van andere bureaus door persoonlijke aandacht voor de medewerker, want jij bent voor ons belangrijk!

B-Qa stimuleert eigen initiatief

Binnen B-Qa staan we open voor nieuwe initiatieven. Heb je een goed idee, dan doen we het! De mensen binnen B-Qa staan altijd open voor nieuwe ideeën.

Onderlinge afstemming en communicatie

Onze professionals werken verspreid door ons hele werkgebied. Contactmomenten met opdrachtgevers en medewerkers vinden veelal op locatie plaats.

Onderlinge afstemming en informele sessies hebben we op een speelse manier vormgegeven:

 • Een aantal keer per jaar organiseren we een regio lunch of diner. Hier komen alle collega's bij elkaar die in een beperkt geografisch gebied ingezet zijn.
 • Periodieke één op één gesprekken tussen manager en medewerker vinden plaats op locatie waar de medewerker is ingezet. De insteek van deze gesprekken is zowel zakelijk als persoonlijk, want we vinden het belangrijk om te weten hoe het met onze medewerkers gaat. 
 • In het eerste kwartaal van ieder jaar organiseren we een kick-off sessie, waar we de plannen voor het komende jaar uiteenzetten. Dit doen we door zoveel mogelijk relevante informatie met elkaar delen en de stoffige delen achterwegen te laten.
 • Daarnaast organiseren we periodieke kennissessies en andere leuke activiteiten als borrels en diners. 
 • En om de mens achter de collega beter te leren kennen, gaan we jaarlijks twee weekenden met elkaar op stap: één weekend met collega’s onderling en één weekend met alle medewerkers plus hun gezin.
 • Onze PV “de toppertjes” organiseert activiteiten die aansluiten bij onze eigen toppers!

Buiten bovengenoemde zaken spreken medewerkers regelmatig buiten werktijd met elkaar af, om gezamenlijk activiteiten te ondernemen.

Mensen met passie!

Het B-Qa DNA laat zien dat wij geïnteresseerd zijn in de mens achter de professional. Mensen met passie, daarmee willen wij ons team versterken! Daarnaast voldoe je aan de volgende criteria:

 • Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau
 • Je bent opgeleid in het toepassen van de meest gangbare testmethodieken zoals TMap Next® en ISTQB
 • Je beschikt over ten minste 3 jaar ervaring in het werkveld van test- en/of acceptatietrajecten
 • Je hanteert een resultaatgerichte aanpak voor het managen van je projecten
 • Je bent no-nonsense, zelfredzaam, communicatief sterk en mensgericht

Herken jij je in ons DNA en wil je een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkelingen bij B-Qa? Dan nodigen wij je van harte uit om jouw profiel te toetsen aan dat van B-Qa. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.