Highlight B-Qa

We zoeken nieuwe collega's in West en midden Nederland!!!

Highlights

Informatie:

contact:

 

B-Qa BV
Kromme Riet 18
9746 PV Groningen
050-5793224 (kantoor)
06-10916161 (sales)

Wie is B-Qa? > Be Quality Aware

Be Quality Aware

Juiste Richting

De naam B-Qa staat voor Be Quality Aware: kwaliteit in test- en acceptatiemanagement dat in het teken staat van het succes van úw project.

Kwaliteitsbewustzijn zit onze medewerkers in de genen. Vanuit een resultaat- en mensgerichte gedachte gaan zij voor het best haalbare projectresultaat. 

Onze medewerkers zijn in staat in uw projecten mensen aan elkaar te verbinden en daarbij te sturen op afspraken. Door die toegevoegde waarde ontstaat het beste resultaat voor uw organisatie.

Organisatie

Vanaf haar start heeft B-Qa een sterke groei doorgemaakt. Op dit moment werken zo’n 25 gepassioneerde medewerkers bij B-Qa en we zijn continu op zoek naar nieuwe toppers. Op termijn willen we groeien naar een organisatie van 50 medewerkers. Met deze grootte kunnen we de markt optimaal bedienen en toch de charme van een compact bedrijf behouden. Onze groeidoelstelling is gebaseerd op kwalitatieve criteria: ervaren professionals met passie voor het vak die passen bij het DNA profiel van B-Qa. Onze focus ligt op Noord en midden Nederland maar in de toekomst willen we heel Nederland bedienen.

B-Qa is een platte organisatie aangestuurd door een management van 3 personen:

Wie Verantwoordelijk voor Beleid 
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Regio Noord HR en Financiën
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Regio MiddenProductontwikkeling en kennismanagement 
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Sales B-QaCommercie

Bedrijfscultuur

Het team van B-Qa bestaat uit resultaat- én mensgerichte professionals met passie voor hun werk. B-Qa'ers zijn teamspelers, die gaan voor hetzelfde doel: een positieve bijdrage leveren aan een goed projectresultaat! Daarbij stellen wij ons telkens de vraag: wat kunnen wij bijdragen aan het geheel.

Onze kernwaarden zijn: kwaliteit, openheid, transparantie, wederzijds vertrouwen en passie!  

Naast passie voor het werk zijn B-Qa-ers ook levensgenieters: dát is wat onze test- en acceptatiespecialisten met elkaar verbindt.